Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Zap Chef Omelet maker

  Del

  zoom
  Zap Chef Omelet maker

  Det bliver ikke nemmere at lave omelet end med denne Zap Chef Omelet maker. For selvom det ikke er raketvidenskab at mikse en omelet sammen, så kan det godt give lidt udfordringer at stege den. Men det er slut, når du får fingrene i denne Zap Chef Omelet maker. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det bliver ikke nemmere at lave omelet end med denne Zap Chef Omelet maker. For selvom det ikke er raketvidenskab at mikse en omelet sammen, så kan det godt give lidt udfordringer at stege den. Men det er slut, når du får fingrene i denne Zap Chef Omelet maker. Se mere info herunder.

  Slut med gummiagtige, brændte eller porøse omeletter. Med Zap Chef Omelet makeren kan du lave den lækreste omelet på 3-4 minutter i mikroovnen. Omelet makeren kan også bruges i den almindelige ovn, og så kan den gå i opvaskemaskinen efter brug.

  Sådan bruger du omeletformen

  Du kan lave en omelet efter lige præcis dine præferencer. Bland f.eks. dine yndlingsgrøntsager og skinke og sammenpiskede æg i omeletformen. Luk formen, og kom den i mikroovnen i et par minutter. Vend formen, og giv den endnu et halvt minut.

  Nu har du den lækreste, svampe omelet i den perfekte form.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /