Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

X6 elektrisk fnugfjerner

  Del

  zoom
  X6 elektrisk fnugfjerner

  X6 elektrisk fnugfjerner fjerner fine hår, fnuller, dun, lommeuld og fnug. Den har drejeligt håndtag, som gør den mindre pladskrævende og derfor velegnet at have med i feriekufferten eller attachetasken på forretningsrejsen. Den kører ved hjælp af et opladeligt batteri. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  X6 elektrisk fnugfjerner fjerner fine hår, fnuller, dun, lommeuld og fnug. Den har drejeligt håndtag, som gør den mindre pladskrævende og derfor velegnet at have med i feriekufferten eller attachetasken på forretningsrejsen. Den kører ved hjælp af et opladeligt batteri. Se flere informationer herunder.

  Denne elektriske X6 fnugfjerner har base med børster og en lille pude mod statisk elektricitet. Denne kan fjernes, så du kun bruger den lille base med vingerne.

  Fjern fnuggene hurtigt og nemt

  Med X6 elektrisk fnugfjerner får du nemt dit tøj fri for fnug. Brug den med eller uden puden mod statisk elektricitet og børste. Tryk på knappen, og kør fnugfjerneren hen over tøjet, og alt fnug suges op i beholderen.

  Når fnugbeholderen er fuld, tager du låget af, tømmer det og børster vingerne med den medfølgende rengøringsbørste. Der medfølger også et sæt reservevinger og oplader.

  Fnugfjerneren kører op til ca. 30 minutter på en fuld opladning, som varer ca. 8 timer.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /