Spar 51%

Wraptastic – den populære

Wraptastic - den populære

Wraptastic – den populære

119,00 kr.

Out of stock

119,00 kr.

Få dagligt glæde af den super smarte Wraptastic film dispenser, der gør det super nemt for dig at håndtere madfilm og staniolpapir, når du står i køkkenet med dine madpakker og madrester, som skal pakkes ind. Wraptastic er udviklet i et fantastisk design, der sparer dig tid, penge og tonsvis af frustrationer.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 289095 Kategorier: , ,
Dag-til-dag levering
Billige fragtpriser
14 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

 

Hurtigt og præcist
Vi kan alle næsten føle, at vi er med på skjult kamera, når vi står i køkkenet og skal håndtere madfilm og staniolpapir, fordi vi vil pakke noget så simpelt som en skål eller nogle madvarer ind. Når vi endelig har fundet enden på rullen, så får vi enten revet et for lille stykke af eller ender med at have begge hænder pakket ind i det halve af rullen, fordi det krøller sammen eller klæber sig fast til hvilket som helst andet, end det vi egentlig vil pakke ind. Vi ender med at blive godt frustrerede og må starte forfra.

Med Wraptastic kan du heldigvis omgående slippe for alle problemer, fordi dispenseren er specifikt designet til at udelukke alle de ovenfornævnte uønskede scenarier. Du skal fremover aldrig lede efter starten på rullen, ligesom det heller ikke krøller sig sammen, når du skal pakke noget ind, for med sit skarpe skær klipper Wraptastic altid hurtigt og præcist over på rullen, samt efterlader enden på madfilmen eller staniolen, så den er nem at få fat på, når du igen skal bruge den.

Let som ingenting
Alt hvad du skal gøre er blot at trække madfilmen eller staniolpapiret ud, placere madvarerne eller sætte skålen på det, pakke det ind og trykke Wraptastic ned. Så hurtigt og nemt lader det sig gøre – intet besvær og ingen frustration!


Kunderne siger

”Troede bare det var endnu en salgstale, men blev meget overrasket over hvor godt den fungerer” – Anette

“Jeg har altid haft det med madfilm og sølvpapir, som jeg har det med små mærkater på æbler: dødirriterende at bruge tid på at bøvle med, men hvad er alternativet – at undvære æblet og ikke at kunne pakke mad ind? Endelig er det ene problem til gengæld løst; jeg sparer så meget tid med Wraptastic på at pakke madpakker ind til mine børn om morgenen, så gad vide hvornår der bliver opfundet et æble uden et mærke?” – Louise W.

Husholdningsfilm, stanniol, Vitawrap osv. må have en max længde på 30,5 cm samt en rør diameter på min. 2,5 cm.

Yderligere information

Vægt 0,333300 kg