Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 332 gange

Whiteboard tavle - 60x45 cm

  Del

  zoom
  Whiteboard tavle - 60x45 cm
  Set 332 gange

  En whiteboard tavle er to tavler i én. Du kan tegne på den og viske det ud igen, og du kan bruge den som opslagstavle med magneter. Denne fylder ikke mere end 60 x 45 cm, så du behøver ikke voldsomt meget vægplads for at få plads til den. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  En whiteboard tavle er to tavler i én. Du kan tegne på den og viske det ud igen, og du kan bruge den som opslagstavle med magneter. Denne fylder ikke mere end 60 x 45 cm, så du behøver ikke voldsomt meget vægplads for at få plads til den. Mere info herunder.

  En whiteboard tavle kan bruges til huskeseddel i køkkenet – vi mangler mælk, toiletpapir og tyggegummi. Eller den kan hænge på børneværelset og bruges, når der leges skole. Eller den kan bruges i entreen til informationer – ”jeg køber ind på vejen hjem”, sedlen om forældremødet på mandag osv.

  Billig whiteboard tavle med det hele

  Du får det hele med til denne whiteboard tavle. Der er to magneter, en tusch, en svamp og en holder til tusch og svamp. På bagsiden er der to kroge til nem ophængning. Alligevel får du tavlen til en fast lav pris, så du kan købe en til alle de rum, du har brug for det.

  Måler: 60 x 45 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /