Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Voksende Dinosaur Æg

  Del

  zoom
  Voksende Dinosaur Æg

  Super sjove Dinosaur æg som vokser! Fantastiske Voksende Dinosaur Æg, som vokser i vand og til sidst udklækker en baby dinosaur. Den perfekte gaveide til alle dinosaur-elskende børn! Årets jule eller fødselsdagsgave til børn! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -26%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Super sjove Dinosaur æg som vokser! Fantastiske Voksende Dinosaur Æg, som vokser i vand og til sidst udklækker en baby dinosaur. Den perfekte gaveide til alle dinosaur-elskende børn! Årets jule eller fødselsdagsgave til børn!

  Elsker dine børn også dinosauerer? Så må de simpelthen eje et af de fantastisk populære Voksende Dinosaur Æg. Ungerne elsker dem fordi de kan være med helt fra begyndelsen og til ægget klækker og den lille dinosaur ser verden for første gang. Vi har afprøvet dem og vi kan fortælle at ægget ikke blev ladt ude af syne. Det stod endda ved siden af sengen, da de skulle i seng.

  Det var et rent hit og det var en fornøjelse at følge dem og se spændingen og glæden i øjnene på dem. Sådan virker det Voksende Dinosaur Æg: Placer ægget i et glas vand. Dinosaueren vil vokse stille og roligt. Det varer ca. et par dage og til sidst vil dinoen være så stor at ægget klækker. Så er der en helt ny baby dinosaur, som man kan lege med. Det er et super sjovt og anderledes stykke legetøj, som alle børn vil elske. Så glæd dine børen med det fantastiske Voksende Dinosaur Æg.

  Ægget er ca. 6 cm. Der findes 6 forskellige dinosauerer. Æggene kommer assorteret.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /