Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 248 gange

Vinduesvasker til bilen

  Del

  zoom
  Vinduesvasker til bilen
  Set 248 gange

  Med InnovaGoods vinduesvasker til bilen bliver det nemt at rengøre alle ruderne med kun ét stykke værktøj. Slut med at slæbe spand, børste, klude, svampe og vinduesrens med ud i indkørslen, når bilruderne trænger til en omgang. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med InnovaGoods vinduesvasker til bilen bliver det nemt at rengøre alle ruderne med kun ét stykke værktøj. Slut med at slæbe spand, børste, klude, svampe og vinduesrens med ud i indkørslen, når bilruderne trænger til en omgang.

  Du har det hele ved hånden, når du bruger InnovaGoods vinduesvasker til at ordne ruderne i bilen med. Den klarer alt snavs og alle fedtpletterne og kommer ind i alle hjørner så nemt som ingenting.

  Her kommer mutter med … vinduesvaskeren

  Vinduesvaskeren består af en trekantet svamp af mikrofiber – og der medfølger to ekstra. I skaftet kan du fylde vand og vinduesrens. Enden af skaftet fungerer som låg med sprayfunktion, så det er nemt at dosere. Der kan være ca. 3 dl væske i vinduesvaskeren.

  Vinduesvasker til mange formål

  Du kan bruge vinduesvaskeren til vinduer, spejle og andre overflader af glas. Og den kan naturligvis anvendes til andre steder end lige i bilen.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /