Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Vertikal computermus

  Del

  zoom
  Vertikal computermus

  Bliver du træt i håndleddet af at bruge musen til computeren hver dag, så er denne vertikale computermus perfekt til dig, der bruger din computer meget i løbet af en dag. Den hjælper dig nemlig med at forebygge trætte håndled. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bliver du træt i håndleddet af at bruge musen til computeren hver dag, så er denne vertikale computermus perfekt til dig, der bruger din computer meget i løbet af en dag. Den hjælper dig nemlig med at forebygge trætte håndled.

  Denne vertikale mus har en atypisk form, men det er netop den, der gør det nemmere for dig at bruge den i mange timer, uden at du bliver øm eller træt i håndleddet.

  Perfekt til arbejde og fritid

  Med denne mus vil du have alle knapper lige ved hånden og bliver fri for at skulle bruge ekstra klik. Det gør dit arbejde meget nemmere og mere effektivt. Du kan bruge den vertikale computermus til en hvilken som helst computer.

  Musen er også perfekt til dig, der kan lide at spille computer, da den er hurtig og er designet så alle knapperne er let tilgængelige.

  Musen er forbundet til din enhed med et 1,4 meter langt kabel.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /