Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Veet In Shower hårfjerningscreme til normal hud – 150 ml

  Del

  zoom
  Veet In Shower hårfjerningscreme til normal hud – 150 ml

  Vær velplejet og smuk uden at bruge oceaner af tid på trimning af behåringen på ben eller andre steder på kroppen. Veet In Shower hårfjerningscreme kan bruges i badet. Cremen er lavet på en formel, der gør, at den kun langsomt opløses, når den kommer i kontakt med vand. Mere info herunder.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 119,00

  -59%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vær velplejet og smuk uden at bruge oceaner af tid på trimning af behåringen på ben eller andre steder på kroppen. Veet In Shower hårfjerningscreme kan bruges i badet. Cremen er lavet på en formel, der gør, at den kun langsomt opløses, når den kommer i kontakt med vand. Mere info herunder.

   

  Er du træt af at bruge tid og kræfter på ubehagelige voksbehandlinger eller langvarige barberinger med rifter og røde knopper til følge? Veet In Shower hårfjerningscreme er svaret på alle dine bønner.

  Sådan virker hårfjerningscreme

  Veet In Shower hårfjerningscreme virker ved at nedbryde proteinerne i håret, så de bliver opløst. Når de er opløst, kan du nemt og hurtigt gnubbe håret af. Der medfølger en svamp til at gnubbe med.

  Cremen efterlader din hud blød og glat. Fjernelse af hår med Veet In Shower kan holde i længere tid end en barbering. Inderholder 150 ml. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /