Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 196 gange

Vatrondel-beholder med låg

  Del

  zoom
  Vatrondel-beholder med låg
  Set 196 gange

  Få styr på vatrondellerne med denne vatrondel-beholder med låg. Slut med, at de falder ud af posen og ligger og roder rundt i en skuffe og bliver uhygiejniske. Perfekt til badeværelset eller ved makeup-bordet i soveværelset. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%
  Køb 1 39,00 kr./stk.
  Køb 2 29,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få styr på vatrondellerne med denne vatrondel-beholder med låg. Slut med, at de falder ud af posen og ligger og roder rundt i en skuffe og bliver uhygiejniske. Perfekt til badeværelset eller ved makeup-bordet i soveværelset.

  Denne vatrondel-beholder kan sagtens stå fremme uden at skæmme din indretning. Den er fremstillet i klar polystyren, der ligner glas, og i et enkelt og tidløst design. Låget er udstyret med kuglerund knop, som ikke alene giver et trendy look, men også er god at tage fat om, når låget skal af eller på.

  Passer perfekt til vatrondellerne

  Beholderen er designet med målene 7,5 x 20 cm, så den passer perfekt i omkredsen til vatrondeller, men du kan naturligvis og bruge den til de farvede vatkugler og sætte lidt ekstra kolorit på badeværelseshylden.

  Ligegyldigt hvad du kommer i beholderen, så er det beskyttet mod støv og snavs, og beholderen er selvfølgelig også vandtæt.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /