Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Varmemadras til kæledyr - 82x 65x4cm

  Del

  zoom
  Varmemadras til kæledyr - 82x 65x4cm

  Lider din bedste ven af ledsmerter eller har andre former for ubehag, når det er koldt,vil denne varmemadras være den perfekte løsning til ethvert elsket kæledyr! Varmen i madrassen vil gå ind og lindre smerterne og skabe velbehag. Læs mere om produktet

  Kr. 499,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Lider din bedste ven af ledsmerter eller har andre former for ubehag, når det er koldt,vil denne varmemadras være den perfekte løsning til ethvert elsket kæledyr! Varmen i madrassen vil gå ind og lindre smerterne og skabe velbehag.

  Varmemadrassen er blød og behagelig for ethvert kæledyr og er designet specielt til de dyr med ledsmerter, da varmen i madrassen får smerterne til at forsvinde eller blive mindre.

  Sikker og nem at bruge

  Denne varmeseng er designet, så ledningen kan tåle at blive tygget på, og derfor ikke er til fare for dyret, selv hvis der bliver bidt i den. Madrassen er også sikret mod overophedning til sikkerhed for dyret, der bruger den.

  Betrækket er nemt at vaske, da det hurtigt kan lynes af og vaskes i hånden, så det er klar til brug igen. Madrassen har gummi på bunden, så den ikke glider rundt på gulvet.

  Madrassen måler ca. 82 x 65 x 4 cm. Kablet er beskyttet og sikret mod bid.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /