Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 139 gange

Vanish White - 500g

  Del

  zoom
  Vanish White - 500g
  Set 139 gange

  Har du spildt rødvin på dine hvide bukser? Har sønnike fået græs på sin hvide fodboldbluse? Eller har baby gylpet på det hvide gulvtæppe? Fjern stort set alle slags pletter første gang hurtigt og effektivt med Vanish White sæbe og pletfjerner. Samtidig gør den dit hvide tøj op til 3 nuancer hvidere. Maks 2 per kunde. Læs mere om produktet

  Kr. 69,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du spildt rødvin på dine hvide bukser? Har sønnike fået græs på sin hvide fodboldbluse? Eller har baby gylpet på det hvide gulvtæppe? Fjern stort set alle slags pletter første gang hurtigt og effektivt med Vanish White sæbe og pletfjerner. Samtidig gør den dit hvide tøj op til 3 nuancer hvidere. Maks 2 per kunde.

  Vanish White sæbe og pletfjerner virker på kun 30 sekunder. Forbehandl ved at gnide en blanding af Vanish White pletfjerner og vand ind i pletten. Læg evt. i blød. Vask tøjet som du plejer med dit sædvanlige vaskepulver.

  Undgå, at dit hvide tøj bliver gråt

  Du har sikkert bemærket, at efter nogle gange vask, er det hvide tøj ikke så hvidt, som da du købte det. Læger du det i blød i vand med Vanish White sæbe og pletfjerner, bliver det tre nuancer hvidere igen.

  Se vejledning på emballagen.. indeholder 500 g.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...