Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 248 gange

Vanish Pletfjerner – 600 g

  Del

  zoom
  Vanish Pletfjerner – 600 g
  Set 248 gange

  Vanish Pletfjerner er lavet efter en ny, kraftig formel, der effektivt fjerner selv genstridige pletter på blot 30 sekunder. Pletfjerneren kan bruges på både kulørt og hvidt tøj. Vanish Pletfjerner kan bruges sammen med dit almindelige vaskepulver. For flere informationer, læs videre herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vanish Pletfjerner er lavet efter en ny, kraftig formel, der effektivt fjerner selv genstridige pletter på blot 30 sekunder. Pletfjerneren kan bruges på både kulørt og hvidt tøj. Vanish Pletfjerner kan bruges sammen med dit almindelige vaskepulver. For flere informationer, læs videre herunder.

  Der er ikke noget, der er så ærgerligt, som når man har fået ødelagt yndlingsblusen ved at spilde rødvin på den, eller ved at der er kommet mærker efter foundation i kravekanten af den. Men med Vanish Pletfjerner kan du fjerner stort set alle slags pletter, så dit tøj bliver som nyt igen.

  Forbehandl, og læg i blød

  Du kan lægge dit tøj i blød i vand med Vanish Pletfjerner. Gnid godt på pletten, og vask efterfølgende tøjet, som du plejer.

  Du kan også gnide pletten ind i en puré lavet af Vanish Pletfjerner og lidt vand og derefter vaske tøjet, som du plejer.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...