Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Vanish Oxi action 1 kg - farvet vask

  Del

  zoom
  Vanish Oxi action 1 kg - farvet vask

  Vanish er i dag blevet et alment husmorråd og med dette produkt kan du fjerne alle typer pletter, både de synlige og de svære at spotte, fordi det indeholder aktiv ilt, som når blandes med vand frigiver tusindevis af iltbobler, der trænger dybt ind i tøjets fibre og skubber pletterne ud. Læs mere om Vanish Oxi action nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vanish er i dag blevet et alment husmorråd og med dette produkt kan du fjerne alle typer pletter, både de synlige og de svære at spotte, fordi det indeholder aktiv ilt, som når blandes med vand frigiver tusindevis af iltbobler, der trænger dybt ind i tøjets fibre og skubber pletterne ud. Læs mere om Vanish Oxi action nedenfor.

  Langt over et gennemsnit af os kender til det populære navn, som regelmæssigt er dukket op i tv eller blevet anbefalet til os af en god ven. Og det er af gode grunde at navnet har brændt sig fast på vores nethinder, for Vanish er kendt for deres legendariske effektivitet, når fletter på tekstiler skal ryddes af vejen!

  Vanish Oxi Action pulver er sikkert at bruge til både kulørte og hvide materialer, det er parfumefrit, svanemærket og rekommanderet af Astma- og allergiforbundet i Sverige.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...