Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Vandopløselige vaskeposer - 8 stk

  Del

  zoom
  Vandopløselige vaskeposer - 8 stk

  Kender du til det at stå med en snavsetøjskurv fyldt med lagner, dynebetræk eller lignende, som måske er inficeret på grund af sygdom – f.eks. ved opkast eller lignede? Disse vandopløselige vaskeposer fra IdeaWorks beskytter dig fra at blive smittet og minimerer kontakten mellem dig og vasketøjet. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Kender du til det at stå med en snavsetøjskurv fyldt med lagner, dynebetræk eller lignende, som måske er inficeret på grund af sygdom – f.eks. ved opkast eller lignede? Disse vandopløselige vaskeposer fra IdeaWorks beskytter dig fra at blive smittet og minimerer kontakten mellem dig og vasketøjet. Se flere informationer herunder.

  Kom en vandopløselig vaskepose i snavsetøjskurven, når kurven – og posen – er fuld, lukker du for posen og kommer den og tøjet i vaskemaskinen. Vaskeposen har en opløselig strimmel på siden af posen, der opløses, når vaskemaskinen begynder at vaske. Tøjet kan nu komme ud af posen og blive vasket på normal vis. Hele posen opløses under vaskeproceduren.

  Miljøvenlig beskyttelse

  IdeaWorks vandopløselige vaskeposer er perfekte til sygeplejersker, hjemmehjælpere og lignende, men også i private hjem.

  Poserne er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige. De kommer i en æske med 8 styk og måler hver især ca. 66 x 84 cm.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /