Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 184 gange

Vandafvisende film til sidespejle - Beskyttelsesfilm

  Del

  zoom
  Vandafvisende film til sidespejle - Beskyttelsesfilm
  Set 184 gange
  ID nr.: 4372

  Føler du dig også usikker i trafikken, når det regner, og du ikke har det fulde overblik med dine sidespejle? Når det regner, er der desværre mange, der er bange for at køre netop af denne grund. Med den vandafvisende film behøver du dog ikke længere at bekymre dig! Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%
  Køb 1 99,00 kr./stk.
  Køb 2 79,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Føler du dig også usikker i trafikken, når det regner, og du ikke har det fulde overblik med dine sidespejle? Når det regner, er der desværre mange, der er bange for at køre netop af denne grund. Med den vandafvisende film behøver du dog ikke længere at bekymre dig!

  Det har længe været et problem for førerne af biler, lastbiler og busser, at det ikke er muligt at få det fulde overblik ved hjælp af sidespejlene, når det regner. Når det regner, kan det være en enormt ubehagelig oplevelse at sidde som føreren af en bil. Heldigvis er der i dag en løsning på problemet. Med den vandafvisende film til dine sidespejle, vil du altid kunne se til begge sider og orientere dig sikkert i trafikken. 

  Vandafvisende egenskab til sidespejle

  Filmen har en vandafvisende egenskab, der gør, at alle regndråber hurtigt triller væk, så snart de rammer spejlets overflade. Derudover sikrer filmen også imod kondens, således at du altid er sikker på, at spejlet forbliver rent og klart under alle vejrforhold. Slutteligt vil filmen naturligvis også være med til beskytte dine sidespejle imod ridser og snavs, der kan forekomme efter længere tids kørsel. 

  Det er nemt og hurtigt at påmontere filmen til sidespejlene, da der også medfølger særligt sikkerhedsplastik, således at den nemt kan sættes fast på spejlet, uden at der kommer ridser eller snavs under filmen. Slutteligt er det nemt at gøre brug af det medfølgende monteringstilbehør, således at filmen sidder helt fast på spejlet, uden at der opstår luftlommer. 

  Denne type vandafvisende film kan naturligvis også bruges til alle andre slags køretøjer med sidespejle.

  det medfølger 2 stk og de måler 10 cm i diameter.

  Please, wait...
  /