Spar 81%

Vandafvisende film til sidespejle – Beskyttelsesfilm

Vandafvisende film til sidespejle - Beskyttelsesfilm

Vandafvisende film til sidespejle – Beskyttelsesfilm

19,00 kr.

På lager

19,00 kr.

Føler du dig også usikker i trafikken, når det regner, og du ikke har det fulde overblik med dine sidespejle? Når det regner, er der desværre mange, der er bange for at køre netop af denne grund. Med den vandafvisende film behøver du dog ikke længere at bekymre dig!

Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395
365 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Det har længe været et problem for førerne af biler, lastbiler og busser, at det ikke er muligt at få det fulde overblik ved hjælp af sidespejlene, når det regner. Når det regner, kan det være en enormt ubehagelig oplevelse at sidde som føreren af en bil. Heldigvis er der i dag en løsning på problemet. Med den vandafvisende film til dine sidespejle, vil du altid kunne se til begge sider og orientere dig sikkert i trafikken.

Vandafvisende egenskab til sidespejle

Filmen har en vandafvisende egenskab, der gør, at alle regndråber hurtigt triller væk, så snart de rammer spejlets overflade. Derudover sikrer filmen også imod kondens, således at du altid er sikker på, at spejlet forbliver rent og klart under alle vejrforhold. Slutteligt vil filmen naturligvis også være med til beskytte dine sidespejle imod ridser og snavs, der kan forekomme efter længere tids kørsel.

Det er nemt og hurtigt at påmontere filmen til sidespejlene, da der også medfølger særligt sikkerhedsplastik, således at den nemt kan sættes fast på spejlet, uden at der kommer ridser eller snavs under filmen. Slutteligt er det nemt at gøre brug af det medfølgende monteringstilbehør, således at filmen sidder helt fast på spejlet, uden at der opstår luftlommer.

Denne type vandafvisende film kan naturligvis også bruges til alle andre slags køretøjer med sidespejle.

det medfølger 2 stk og de måler 10 cm i diameter.

Yderligere information

Vægt 0,03 kg