Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 160 gange

Vakuumposer til tøj m Lavendel – 60x80 cm

  Del

  zoom
  Vakuumposer til tøj m Lavendel – 60x80 cm
  Set 160 gange

  Skal du på en lang rejse, hvor du skal have meget tøj med, men vil undgå for mange kufferter, så prøv disse vakuumposer til tøj. De er også anvendelige til opmagasinering af dit vintertøj om sommeren og dit sommertøj om vinteren. For mere info, se herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 25,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skal du på en lang rejse, hvor du skal have meget tøj med, men vil undgå for mange kufferter, så prøv disse vakuumposer til tøj. De er også anvendelige til opmagasinering af dit vintertøj om sommeren og dit sommertøj om vinteren. For mere info, se herunder.

  Vakuumposer til tøj har mange anvendelsesmuligheder. Du kan anvende dem til dit tøj, når du skal ud at rejse – dog skal du være sikker på at have adgang til en støvsuger, når du skal hjem igen – eller til opbevaring af det tøj, du ikke går med lige nu, eller hvis babytøjet skal pakkes væk.

  Sug luften ud af pose med indhold

  Når du fylder posen med tøj, fylder den lige så meget som alle andre poser fyldt med tøj. Men når først du har suget alt luften ud og skabt et vakuum, så fylder den væsentligt mindre og bliver flad og nem at opbevare.

  Måler: 60x80cm

  Med Lavendel duft.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...