Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 157 gange

Vakuumpose til tøj - 45x60cm

  Del

  zoom
  Vakuumpose til tøj - 45x60cm
  Set 157 gange

  Når pladsen er trang i klædeskabet, kan det være en løsning at pakke vintertøjet væk om sommeren og sommertøjet væk om vinteren. Men hvad gør du så, hvis du ikke har nogen steder at pakke det hen og ikke har plads til nye skabe og kommoder? Så køber du en håndfuld af disse vakuumposer til tøj. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 20,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når pladsen er trang i klædeskabet, kan det være en løsning at pakke vintertøjet væk om sommeren og sommertøjet væk om vinteren. Men hvad gør du så, hvis du ikke har nogen steder at pakke det hen og ikke har plads til nye skabe og kommoder? Så køber du en håndfuld af disse vakuumposer til tøj. Se flere informationer herunder.

  Vakuumposer fylder ikke meget, heller ikke selvom de er fyldt med tøj. For når først du har fyldt vakuumposen med tøj, suger du alt luften ud af både tøj og pose, så den bliver fuldstændig flad. Det er også en god løsning, hvis du skal på ferie, og skal have meget tøj med i kufferten.

  Sådan fungerer en vakuumpose til tøj

  Du lægger tøjet pænt sammen – som altid når det skal med i kufferten eller lægges til side. Luk for posen, og sæt støvsugerslangen til ventilen. Sug, sug, sug, indtil al luften er ude og pose med indhold er helt fladt.

  Måler: 45x60cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...