Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 206 gange

Vakuumpose 80 x 100 cm

  Del

  zoom
  Vakuumpose 80 x 100 cm
  Set 206 gange

  Gem tøjet eller sengetøjet væk under sengen, på loftet eller i skunken, uden at det bliver støvet, fugtigt eller på anden måde ødelagt. Det kan du i denne vakuumpose, der har lynlåslukket åbning i den brede side. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 35,00
  -0%
  Køb 1 35,00 kr./stk.
  Køb 4 29,00 kr./stk. Spar 6,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Gem tøjet eller sengetøjet væk under sengen, på loftet eller i skunken, uden at det bliver støvet, fugtigt eller på anden måde ødelagt. Det kan du i denne vakuumpose, der har lynlåslukket åbning i den brede side. Mere info herunder.

  Det er nemt at få både dyner, frakker eller andre store stykker tekstil ind i denne vakuumpose, for den har en bred åbning på næsten 1 meter.

  Pladsbesparende opbevaring

  Posen er designet, så du kan vakuumpakke dit tøj, hvad end det er sengetøjet, vinterfrakkerne eller babytøjet, som den yngste er vokset ud af. Du kommer bare tøjet i posen, lukker lynlåsen og suger luften ud af pose og indhold ved hjælp af din støvsuger.

  Det gør, at selv det mest pladsoptagende – som f.eks. dyner – fylder minimalt og nemt kan opbevares f.eks. under sengen eller i de øverste skabe i garderoben.

  Posen måler 80 x 100 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /