Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1067 gange

Vakuum-opbevaringsboks – XXL

  Del

  zoom
  Vakuum-opbevaringsboks – XXL
  Set 1067 gange

  Der er uendelig meget plads i denne vakuum-opbevaringsboks. For ikke nok med, at den er rummelig, den har også vakuumpose, så du kan suge al luften ud af det, du pakker ned i den. Perfekt til f.eks. sengetøj. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 249,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er uendelig meget plads i denne vakuum-opbevaringsboks. For ikke nok med, at den er rummelig, den har også vakuumpose, så du kan suge al luften ud af det, du pakker ned i den. Perfekt til f.eks. sengetøj. Se mere info herunder.

  Denne vakuumopbevaringsboks er superpraktisk til f.eks. det ekstra sæt dyner og puder, til når der kommer gæster eller til campingvognen. Boksen kan indeholde 210 liter.

  Rummelig opbevaringsboks

  Og ikke nok med, at boksen er rummelig, den er også udstyret med en vakuumpose, så du kan suge alt luften ud af indholdet.

  Når al luften er suget ud, holdes det vakuumpakkede fast i boksen med stropper, og boksen lukkes med lynlås. Endvidere er boksen udstyret med håndtag i begge sider, så den er nemt at flytte rundt med, og med gennemsigtige ruder, så du nemt kan se, hvad du har pakket ned. Luftens suges ud med en støvsuger.

  Opbevaringsboksen måler 50 x 65 x 26,5 cm og vejer 120 g, når den er tom.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /