Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 333 gange

UV lim svejseapparat

  Del

  zoom
  UV lim svejseapparat
  Set 333 gange

  Fiks det, der er gået i itu hurtigt, nemt og holdbart med denne InnovaGoods UV lim. Med den i huset kan du reparere ting af glas, plastik, træ, metal og keramik. Så reparer i stedet for at købe nyt, så sparer du både tid og penge. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 129,00

  -23%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Fiks det, der er gået i itu hurtigt, nemt og holdbart med denne InnovaGoods UV lim. Med den i huset kan du reparere ting af glas, plastik, træ, metal og keramik. Så reparer i stedet for at købe nyt, så sparer du både tid og penge.

  Med denne UV lim fra InnovaGoods kan du fikse yndlingslegetøjet, brillerne eller køkkenredskabet, så det holder. UV limning holder mere effektiv end nogen anden lim eller klæbemiddel, fordi reparationen bliver forseglet med en såkaldt UV-svejsning. Det gør også, at reparationen i de fleste tilfælde bliver usynlig eller kun svagt kan ses.

  Nem, hurtig og effektiv reparation

  UV limen er en lille pen med lim i den ene ende og UV lys i den anden. Rens overfladerne med alkohol (der medfølger 2 renseservietter), påfør lim, behandl med UV lys, og vent i 5 sekunder, og reparationen er udført.

  UV pennen bliver leveret i en lille metalbeholder til opbevaring.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /