Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Usynlig blækpen

  Del

  zoom
  Usynlig blækpen

  Skal der skrives gaveindkøb, dagbog eller andet hemmeligt ned, hvor absolut ingen anden end dig selv må kunne tyde det? Med denne usynlige blækpen kan du skrive, så ingen kan se det. Blækket ses kun under ultraviolet lys og kan derfor bruges i mange forskellige henseender. Læs mere om den herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 20,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skal der skrives gaveindkøb, dagbog eller andet hemmeligt ned, hvor absolut ingen anden end dig selv må kunne tyde det? Med denne usynlige blækpen kan du skrive, så ingen kan se det. Blækket ses kun under ultraviolet lys og kan derfor bruges i mange forskellige henseender. Læs mere om den herunder.

  En usynlig blækpen er den perfekte gave til barnet, der lige er begyndt at skrive dagbog. Ligeledes også til børn i alderen, hvor hemmelige huler og selvopfundne sprog hitter. Men bruget af pennen behøver dog ikke begrænse sig til den yngre aldersgruppe.

  Hemmeligt blæk til hemmelige beskeder

  Har du en samlever, der er særdeles nysgerrig og ikke kan lade være med at snage i dine lister? I så fald kan det være svært at planlægge en gave eller overraskelse. Med den usynlige blækpen kan kun du se, hvad du skriver. Pennen er nemlig udstyret med en ultraviolet lampe, så du heller ikke behøver at skrive i blinde.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...