Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

USB hub med tænd/sluk - 4 porte

  Del

  zoom
  USB hub med tænd/sluk - 4 porte

  Denne USB hub er ideel til dig, der ofte støder på mangel af USB porte i din computer eller adgang til opladning i dit hjem. Du kan med denne hub fremover give plads til alle dine behov og oplade flere af dine enheder på samme tid, uden at gå på kompromis med hverken hastighed og effektivitet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -63%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne USB hub er ideel til dig, der ofte støder på mangel af USB porte i din computer eller adgang til opladning i dit hjem. Du kan med denne hub fremover give plads til alle dine behov og oplade flere af dine enheder på samme tid, uden at gå på kompromis med hverken hastighed og effektivitet. Læs mere nedenfor.

  Oplader flere enheder på samme tid
  Langt de fleste af os ejer efterhånden både en iPad, iPod og iPhone, eller en smartphone og en tablet, hvorfor vi pludselig finder mangel på stikkontakter rundt omkring i vores hjem. Problemet opstår særligt ved sengetid, når du og en partner på samme tid vil oplade jeres telefoner, eller når du selv bare har både en telefon og en tablet, som begge er løbet tør for strøm.

  Med denne USB hub er der ikke længere grund til at skændes om stikkontakten, eller til at skulle prioritere en enhed fremfor en anden, for den giver adgang til opladning af op til 4 enheder på samme tid fra en enkelt stikkontakt.

  Giver plads til alle dine behov
  De fleste nyere computere, hvad enten de er stationære eller bærbare, er designet med et begrænset antal USB indgange, der ofte er for få i forhold til vores egentlige behov, fordi flere og flere produkter i dag bliver designet til opladning og tilkobling via. en USB port i stedet for til en traditionel stikkontakt.

  Denne USB hub med 4 højhastigheds porte skaber plads i din computer til din iPhone eller smartphone, mus, printer og harddisk, så du ikke længere behøver at føle dig begrænset til at skulle vælge mellem brug af din mus fremfor opladning af din telefon, eller omvendt.

  Tænd/sluk, spar på strømmen
  Hver af de 4 USB porte har en individuel tænd/sluk knap, der er let at styre og som giver dig fuld kontrol over hvilke af dine enheder der skal oplade, uden at du gang på gang bliver tvunget til at afbryde stikket fra hubben.

  Specifikationer
  Dataoverførselshastighed: 1.5Mbps / 12 Mbps / op til 480 Mbps
  Grænse, beskyttelse: 500mA
  Længde, USB-kabel: ca. 55 cm

  Kompatibel med
  USB 1.1 enheder
  USB 2.0 enheder

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /