Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Universale bilmåtter – 4 stk.

  Del

  zoom
  Universale bilmåtter – 4 stk.

  Bilmåtter er et must, når du gerne vil passe på din bil og holde den ren og pæn indvendig. Med dette sæt universale bilmåtter, får du 4 slidstærke måtter – to til foran og to til bagved – lige til at lægge i bunden af din bil. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bilmåtter er et must, når du gerne vil passe på din bil og holde den ren og pæn indvendig. Med dette sæt universale bilmåtter, får du 4 slidstærke måtter – to til foran og to til bagved – lige til at lægge i bunden af din bil.

  Dette sæt universale bilmåtter passer til de fleste biler uanset mærke og årgang. De måler 64 x 43 cm og 44 x 30 cm og vejer 300 g/m2.

  Billige bilmåtter af høj kvalitet

  Måtterne er af høj kvalitet, de er rengøringsvenlige, og så ligger de stabilt i bunden af bilen. Det kan dog være en god idé at fastgøre måtten ved førersædet, da det er vigtigt for trafiksikkerheden.

  Ud over at beskytte din bil mod snavs og fugt, kan måtterne være med til at dæmpe støj i kabinen. Køb måtterne i dag til vores sædvanlige lave priser, så sender vi sender dem til dig inden for 1-2 hverdage.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /