Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Ufo-formet fidgetspinner i titanium – multifarvet

  Del

  zoom
  Ufo-formet fidgetspinner i titanium – multifarvet

  Det bliver så svært at tage øjnene fra denne mulitfarvede fidgetspinner i titanium, at du hurtigt vil glemme alt om stress og jag i hverdagen. Brug den 2-3 minutter, og du kan igen fokusere og koncentrere dig om dit arbejde, og det du har gang i. Se mere info herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Det bliver så svært at tage øjnene fra denne mulitfarvede fidgetspinner i titanium, at du hurtigt vil glemme alt om stress og jag i hverdagen. Brug den 2-3 minutter, og du kan igen fokusere og koncentrere dig om dit arbejde, og det du har gang i. Se mere info herunder.

  I alle regnbuens farver spinner og spinner og spinner denne ufo-formede fidgetspinner i titanium. Den er nemlig udstyret med et leje med høj ydeevne, så fidgetspinneren både spinner ekstremt hurtigt og ekstremt længe.

  Fidgetspinning – en hjælp i hverdagen

  Nogle gange går det bare lidt for stærkt, og stressniveauet stiger og stiger. Så er det tid til at sætte dig ned, trække vejret dybt og tage din fidgetspinner op af lomme og spinne et par minutter. Fidgetspinneren er ikke større, end at du kan have den med dig overalt.

  Fidgetspinneren hjælper også mod angst, dårlige vaner og symptomer forbundet med ADHD og autisme.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /