Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 959 gange

Udendørs solcelle spot til nedgravning – 4 stk.

  Del

  zoom
  Udendørs solcelle spot til nedgravning – 4 stk.
  Set 959 gange

  Disse flade udendørs spot til nedgravning er det nyeste inden for powerful udendørs belysning ved hjælp af solenergi. Med dem kan du nemt og hurtigt dekorere, beskytte og oplyse dit hjem uden at bruge en formue. Læs mere herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%
  Køb 1 199,00 kr./stk.
  Køb 2 189,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.
  Køb 4 179,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Disse flade udendørs spot til nedgravning er det nyeste inden for powerful udendørs belysning ved hjælp af solenergi. Med dem kan du nemt og hurtigt dekorere, beskytte og oplyse dit hjem uden at bruge en formue. Læs mere herunder.

  Disse udendørs spot til nedgravning kræver ingen ledninger eller batterier. De kræver ikke engang en skovl. Du trykker bare spyddet ned i den bløde jord – helt ned, så spotten flugter med jordoverfladen, og så er du færdig.

  Omkostningseffektiv teknologi

  De er billige i brug, for de udnytter solenergi. De har solceller, der opsamler solens stråler og omdanner dem til elektricitet. Hver spot er udstyret med kraftige LED-pærer, der holder i over 10 år.

  De er vandtætte og slidstærke. De er lavet af rustfrit stål, og de kan endda tåle, at du kører over dem med plæneklipperne, hvis du har gravet dem ned i din græsplæne.

  Nedgravet udebelysning med automatisk tænd og sluk

  Spottene tænder, når solen går ned, hvorefter du kan nyde 10 timers lys. De slukker automatisk, eller du kan slukke dem selv manuelt.

  Udendørs spot med spyd og velcro

  Som nævnt er de nemme at montere. Du stikker bare spyddet godt ned i jorden, så spotten flugter med jordoverfladen, så lyset nærmest ”vokser” op af jorden.

  Du kan også bruge dem uden spyd og sætte dem på lodrette flader ved hjælp af velcrobånd. På den måde kan du sætte spottene på væggen, muren, træet, stakittet … ja, hvor som helst.

  Du kan også bare lægge spotlysene fladt på gulvet, trappetrinet, fliserne, terrassen … ja, hvor du finder det formålstjenligt at have lys – enten af praktiske grunde eller for hyggen.

  Tyverisikring

  Har du mørke områder, der tiltrækkes af tyveknægte, så sæt disse spots op. De giver masser af lys. Sæt dem i jorden, læg dem i indkørslen eller hæng dem tæt ved døren. Så kan du altid se, om der kommer nogen. Samtidig virker de afskrækkende på tyven, der jo som bekendt helst arbejder i mørke.

  Køb spots billigt

  Der er 4 spots med til prisen, og vi er kendt for hurtig levering og billige priser. Hvert spot måler 12 cm i diameter.

  Velcro til montering på væggen medfølger ikke

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /