PRISFALD
SPAR 50%
thumb

Grundig Firkantet Solcelle Lampe - 28 cm

Solcelle fakkel LED lampe med levende flamme - Bambus

Solcelle fakkel LED lampe med levende flamme - Bambus

Solcelle Flamme Fakkel med LED – 77 CM

Regular Price 199 kr Special Price 99 kr

Nyd smukke og oplyste sommeraftener med denne solcelledrevne flamme fakkel.

Faklen vil kaste et smukt og naturligt skær ud i din have og oplyse de små gangstier. Flamme faklens lys bevæger sig præcis, som hvis det var en naturlig flamme.

På lager og klar til afsendelse
Id: 4304
SKU
Solcelle Flamme Fakkel med LED – 77 CM
  • Køb 2 for 89 kr pr styk og spar 10% ekstra
  • Køb 4 for 79 kr pr styk og spar 20% ekstra

 
Med en simpel montering af faklens tre dele er du sikret mange timers diskret og hyggelig oplysning af din have. Flamme faklen måler 59 cm. i højden – den kan dog justeres, og det giver du har derfor rig mulighed for selv at bestemme højden på din fakkel. Mange bruger dem flere ad gangen til at oplyse små gangstier i haven eller i en indkørsel.

Denne flamme fakkel tåler vand og er solcelledrevet. På en solskinsdag kan faklen oplade i op til 8 timer ad gangen og kan derefter lyse i op til 12 timer. Derefter slår den automatisk fra og tænder igen, når den er fuldt opladt, og mørket atter er faldet på. Hvis ikke du vil have den til at lyse, så slukker du bare på den indbyggede tænd/sluk knap.

Med denne flamme fakkel kan vi garantere timevis af hyggeligt lys i haven. Flamme faklen kan, som nævnt, tåle regnvand og kan derfor stå ude i hele sommerhalvåret. Vi anbefaler dog, at du tager havefaklen indendørs, når frosten melder sin ankomst. Står faklen udenfor i vinterhalvåret, kan du komme ud for, at de indbyggede LED-lys falmer over tid.

Levetiden for denne solcelledrevne flamme fakkel er omkring 5 år, og der er altså god basis for masser af hyggelige stunder i haven med dette vidunderlige lys.

Egenskaber

  • Dimensioner: 12 x 12 x 77 CM 
  • 36 led lys med flammende effekt
  • 400MAH genopladeligt batteri

Bliv inspireret

Andre kigger lige nu på disse populære produkter

Produkter fra samme kategori