Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 146 gange

Falsk Tv simulator lys til tyverisikring

  Del

  zoom
  Falsk Tv simulator lys til tyverisikring
  Set 146 gange

  Med den nye TV simulator kan du fremover tage hjemmefra med større ro i sjælen - udefra vil indbrudstyvene fortsat tro, at du sidder hjemme foran fjernsynet mens du faktisk er på weekendkonference, fisketur, i sommerhus eller på ferie i udlandet. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med den nye TV simulator kan du fremover tage hjemmefra med større ro i sjælen - udefra vil indbrudstyvene fortsat tro, at du sidder hjemme foran fjernsynet mens du faktisk er på weekendkonference, fisketur, i sommerhus eller på ferie i udlandet. Læs mere nedenfor.

  Der er god grund til, at vi er vilde med alarmer, for Danmark er stadig et af de mest indbrudsplagede lande i Europa. Færre og færre kriminelle indbrudstyve bekymrer sig om hylende alarmer, fordi de er blevet så rutinerede i planlægge en hurtig gennemgang af vores hjem. Men det er klart at tyvene til gengæld ikke går til et hjem, der udefra ser ud som at være menneskebeskæftiget.

  Hjemmetyverier starter ofte med tyve der ligger på lur udenfor mørkelagte hjem, men med denne realistiske imiterede tyverisikring kan du nemt afskrække ubudne kriminelle gæster, uden at skulle ud og investere tid og penge i komplekse installationer.

  De multifarvede LED-lys simulerer, at tv’et står tændt. Den er udstyret med en tænd/sluk knap og kan programmeres til selv automatisk at tænde og slukke efter 4 eller 7 timer. Den skal blot tilsluttes et stik og adapter medfølger.

  Inkluderer
  Lim, blokke og skruer
  BYA-DY1304 adapter (100-240 V, 50-60 Hz, 0.2 A / 9 V, 300 mA)

  Specifikationer
  Dimensioner: 8 x 9 x 3,5 cm
  Multifarvet LED-lys

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /