Filters

Her hos Manillo er vi stolte af hele tiden at kunne præsentere vores kunder for de nyeste varer, der rører sig på markedet. Hos os er du sikret den absolut bedste pris på TV shop Danmark produkter. Vi er officielle forhandlere af disse produkter fra Twins, og du er derfor sikret den absolut højeste kvalitet hos os.

Vi går endvidere meget op i, at alle ordrer kommer afsted indenfor kort tid. Derfor kan vi glæde dig med, at vi kan levere dine varer indenfor blot 1-2 hverdage. Vi mener, at man som TV shop butik skal gøre sit bedste for, at kunderne føler sig glade og tilfredse. Derfor er service vores absolut højeste prioritet. Det giver sig blandt andet til udtryk på vores TrustPilot, hvor vi får lutter gode anmeldelser.

Alle de populære TV shop produkter finder du her

Aldrig har det været nemmere at shoppe de kendte produkter fra TV. Vi forhandler alt fra Nicer Dicer til den populære H2O dampmoppe. Som tidligere nævnt forhandler vi kun de officielle og ægte varer. Derfor er du sikret den høje kvalitet, når du handler TV shop produkter hos Manillo.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til produkterne, så er du altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan både kontakte os via e-mail og pr. telefon.

Find alle de bedst solgte produkter hos os

Vore målsætning hos Manillo er, at vi kan levere alle de produkter, som du står og mangler. Derfor vil du også opleve, at vores produktsortiment er utroligt bredt. Indenfor TV shop kategorien kan vi med fordel anbefale dig at kigge nærmere på følgende varer.

  • Nicer Dicer
  • Turbo Scrub
  • H2O Dampmoppe
  • Den originale Arctic Air

Mange af ovenstående varer sælges som kopier rundt omkring. Dette skal du ikke bekymre dig om hos os. Vi er officielle forhandlere af TWINS TV shop produkter, og derfor er du sikker på, at det er den ægte vare, som du køber.