Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 459 gange

Tummy Tuck – effektiv fedtforbrænding

  Del

  zoom
  Tummy Tuck – effektiv fedtforbrænding
  Set 459 gange

  Vil du gøre dig klar til sommeren uden at knokle dig svedig og træt i fitnesscentret? Så er denne Tummy Tuck perfekt til dig, da den forbrænder dit mavefedt bare ved, at du har den på i få minutter om dagen! Læs mere herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 699,00

  -50%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 699,00

  -50%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vil du gøre dig klar til sommeren uden at knokle dig svedig og træt i fitnesscentret? Så er denne Tummy Tuck perfekt til dig, da den forbrænder dit mavefedt bare ved, at du har den på i få minutter om dagen! Læs mere herunder.

  Alle kan bruge en Tummy Tuck, da den er nem at anvende. Den starter forbrænding af mavefedtet med det samme, og forbrændingen fortsætter, selv efter du har taget bæltet af.

  Har du svært ved at få bugt med fedtet på maven, er dette mavebælte helt perfekt. Det fokuserer nemlig præcis på det område og aktiverer forbrændingen, så du ikke kan undgå at se hurtige resultater! Samtidig giver det dig et øjeblikkeligt slankt look.

  Med accelerator

  Sammen med Tummy Tuck mavebæltet følger en termisk acceleratorcreme, som starter en fedtforbrænding ved at øge din kropstemperatur. Fedtforbrændingen vil fortsætte, længe efter du har taget bæltet. Temperaturstigningen er blot et par grader, så der er ikke noget ubehag ved at have bæltet på.

  Perfekt til enhver livsstil

  Har du ikke tid til at tage ned i fitnesscentret hver dag, er Tummy Tuck det perfekte alternativ. Du behøver nemlig ikke at gøre andet end at tage bæltet på, og du kan lave andre ting, imens bæltet forbrænder dit fedt.

  Mere effektiv end andre metoder

  Faktisk er Tummy Tuck mavebæltet så effektivt, at det forbrænder mavefedt helt op til fire gange så hurtigt som gennem motion alene. Du behøver ikke engang at ændre dine kostvaner og følge en streng diæt for at opnå et vægttab. Du kan bare lade bæltet gøre arbejdet for dig.

  10 minutter to gange om dagen

  For det optimale resultat skal du følge vejledningen:

  1. Begynd med at påføre den termiske accelerator på din mave og siderne.
  2. Tag mavebæltet på, og lav de maveøvelser, som du instrueres i på instruktionsvideoen på YouTube (link medfølger) i to minutter
  3. Slap af de sidste otte minutter, og tag bæltet af.

  Dette skal blot udføres to gange dagligt, og så vil du allerede på 30 dage se en stor forskel.

  Vælg den rigtige størrelse:

  • XS = 32-36
  • S/M = 38-40
  • L/XL = 42-44
  • XXL = 46+

  OBS: Der er ingen garanti for effekt på alle. Vægttab er forskelligt fra person til person og en sund og balanceret kost vil altid skulle være basis for et vægtab. Effekten på produkter og referencer er udfærdiget af den amerikanske producent. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /