Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Tre-armet fidgetspinner i stål

  Del

  zoom
  Tre-armet fidgetspinner i stål

  Sænk dit stressniveau, og koncentrer dig bedre ved at lade denne tre-armede fidgetspinner i stål spinne din uro og rastløshed ud af kroppen og give ro til hjerne. Den er fremstillet af rustfrit stål, så du kan have glæde af den længe. Lyst til at vide mere? Få flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Sænk dit stressniveau, og koncentrer dig bedre ved at lade denne tre-armede fidgetspinner i stål spinne din uro og rastløshed ud af kroppen og give ro til hjerne. Den er fremstillet af rustfrit stål, så du kan have glæde af den længe. Lyst til at vide mere? Få flere informationer herunder.

  Er du vild med den nye trend, fidgetspinning, så bliver du ellevild med denne tre-armede fidgetspinner i stål. For ikke alene hjælper den med til at reducere stress, har en ekstremt høj ydeevne, så den kan spinne længere end mange af de andre fidgetspinnere, den er også i de vanvittigt attraktive farver, sølv, guld og sort.

  Mod angst og uro

  Fidgetspinnere hjælper – og har allerede hjulpet – mange med at finde ro. Den er med til at reducere stress og angst og kan også afhjælpe symptomer forbundet med ADHD og autisme. Endvidere kan den hjælpe dig af med dårlige vaner, så som neglebidning og lignende.

  • Materiale: Rustfritstål

  • mål: 58 x 54 x 13mm

  • vægt 23g

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /