Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Tre-armet fidgetspinner i aluminium

  Del

  zoom
  Tre-armet fidgetspinner i aluminium

  Denne tre-armede fidgetspinner er lavet af aluminium, hvilket gør den utrolig enkel i sit design. Men bare vent til den spinner mellem/på dine fingre, så vil du ikke kunne få øjnene fra den. Den har samme gode effekt på dit stressniveau som de andre, populære fidgetspinnere. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 69,00

  -58%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 69,00

  -58%
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne tre-armede fidgetspinner er lavet af aluminium, hvilket gør den utrolig enkel i sit design. Men bare vent til den spinner mellem/på dine fingre, så vil du ikke kunne få øjnene fra den. Den har samme gode effekt på dit stressniveau som de andre, populære fidgetspinnere.

  Skal du have en effektiv fidgetspinner – en der kan spinne og spinne i det uendelige – så er denne tre-armede fidgetspinner i aluminium et godt valg. Den er nemlig fremstillet med et leje, der giver ekstremt hurtige og langevarige spin-tider.

  Fidgetspinning for børn og voksne

  Fidgetspinning er for alle – både børn og voksne. Når du bruger en fidngetspinner, kan du sænke dit stressniveau og få kontrol med en evt. angst. Fidgetspinning kan også hjælpe dig med en ADHD-diagnose eller autisme og give dig mere kontrol. Endelig er fidgetspinning også godt til at afholde dig fra at bide negle eller pille ved alt i din nærheden.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /