Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Transportabelt foldbart trin

  Del

  zoom
  Transportabelt foldbart trin

  Dette transportable foldbare trin er en multifunktionelt støtte til dig der er ældre, dårligt gående, har skader, mobilitetsbesvær eller som er ung og bare gerne vil have hjælp til at træde ind i din hævede bil. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette transportable foldbare trin er en multifunktionelt støtte til dig der er ældre, dårligt gående, har skader, mobilitetsbesvær eller som er ung og bare gerne vil have hjælp til at træde ind i din hævede bil. Læs mere nedenfor.

  Det foldbare trin kan anvendes på dit badeværelse, så du lettere kan komme ind og ud af badet, eller som et ekstra trin til bilen, så du ikke har så højt til døren, når du skal stige ind eller ud. Trinnet kan også bruges som støtte til at nå op i adskillige andre højder; eksempelvis hvis du har en trappe ved din hoveddør, som er besværlig at nå, eller hvis der er højt op til din sengekant.

  Fordelene ved det transportable trin er mange! Foldbarheden af trinnet gør det både hurtigt og nemt at folde op eller i, så du kan have det med dig overalt, og lige så let kan du gemme væk igen, når ikke det er i brug eller når det skal med dig ud på rejse. Trinnets fleksibilitet er understøttet af dets gribevenlige håndtag og når sammenfoldet, da fylder trinnet kun ca. 2.5 cm, så det nemt kan opbevares bag en dør, i et skab, bagagerum, eller under fører- eller passagersædet.

  En anden udtænkt detalje og fordel ved dette foldbare trin er desuden, at det er designet i skridsikkert materiale, så du får dig en risikofri oplevelse, når du benytter dig af det. Og sidst, men ikke mindst, da er dette trin designet i letvægt, som tilbyder dig mulighed for ubesværet at transportere det fra et sted til andet, uden at blive belastet af det på vejen.

  Specifikationer
  Dimensioner: ca. 10.5 cm højt

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /