Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 196 gange

Ind- og udstigningshåndtag til bil

  Del

  zoom
  Ind- og udstigningshåndtag til bil
  Set 196 gange

  Uanset om du er ældre, skadet, har nedsat mobilitet eller er ung og bare har en høj bil at sætte dig ind i, da egner dette innovative transportable sikkerhedshåndtag sig ideelt som en ekstra støtte, der er behjælpelig, når du skal stige ind og ud af din bil. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Uanset om du er ældre, skadet, har nedsat mobilitet eller er ung og bare har en høj bil at sætte dig ind i, da egner dette innovative transportable sikkerhedshåndtag sig ideelt som en ekstra støtte, der er behjælpelig, når du skal stige ind og ud af din bil. Læs mere nedenfor.

  Det transportable sikkerhedshåndtag er ergonomisk designet, skridsikkert og passer ind i din bils dør, så det nu er gjort langt mere komfortabelt at bestige din bil - et ekstra boost til at komme hurtigt ind eller ud, uden at du behøver støtte fra en assistent.

  Opbevar dette handy værktøj i dit handskerum eller i en dørlomme, for at sikre dig, at du eller dine passagerer kan komme stabilt ind og ud af din bil. Det er desuden designet med en indbygget nødhammer, der har et LED lys og kan bryde glas eller skære din sikkerhedssele op.

  Håndtaget er lavet af jern og plast, er bærbart, universelt og kompakt. Det kan nemt og ubesværet placeres i din bildør, er batteridrevet og installation er ikke nødvendig. Og så er det yderst velegnet som en betænksom gave at forære væk, eller selv at have ved hånden, når du skal have selskab i bilen.

  Specifikationer
  Materiale: jern og plast
  2 hvide LED-lys, der kræver batterier (2 x CR2032)
  Dimensioner: Ca. 18 x 7 x 10 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /