Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 283 gange

Transportabel induktionskogeplade

  Del

  zoom
  Transportabel induktionskogeplade
  Set 283 gange

  Står du tit og mangler en ekstra kogeplade, eller ønsker du nogle gange, at du kunne flytte tilberedningen af maden ind i stuen, ud på terrassen eller altanen, så bliver denne transportable induktionskogeplade dit bedste køkkenredskab. Du skal blot huske, at den kun kan bruges med gyder og pander beregnet til induktionsvarme. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Står du tit og mangler en ekstra kogeplade, eller ønsker du nogle gange, at du kunne flytte tilberedningen af maden ind i stuen, ud på terrassen eller altanen, så bliver denne transportable induktionskogeplade dit bedste køkkenredskab. Du skal blot huske, at den kun kan bruges med gyder og pander beregnet til induktionsvarme.

  Denne transportable induktionskogeplade er nem at tage med dig, hvor du har brug for den. Der skal selvfølgelig være adgang til en stikkontakt, for at apparatet virker. Men ledningen er trods alt ca. 130 cm, så du har nogen bevægelsesfrihed.

  Alsidig og nem betjening

  Kogepladen er med modstandsdygtigt emaljebelagt glas, som er ekstremt robust. Den har digitalt berøringsfølsomt betjeningspanel.

  Varmen kan indstilles på 10 niveauer. Du kan bruge den manuelt eller bruge en af de fire foruddefinerede programmer – varm, suppe, kaffe eller ris.

  Endvidere har induktionskogepladen timerfunktion, så du kan vælge en tilberedningstid på op til 180 minutter.

  Mål:  28 x 7 x 35 cm.
  Dia. kogeplade: 19 cm.

  Ledningslængde: 130 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /