Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 118 gange

Transportabel arbejdslampe

  Del

  zoom
  Transportabel arbejdslampe
  Set 118 gange

  Solid arbejdslampe som nemt kan tages med og stilles dér, hvor du har brug for en ekstra god lyskilde. Ud over at give et godt lys kan lampen også vippes, så den kan indstilles til den vinkel, som passer dig – helt op til 180o. Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Solid arbejdslampe som nemt kan tages med og stilles dér, hvor du har brug for en ekstra god lyskilde. Ud over at give et godt lys kan lampen også vippes, så den kan indstilles til den vinkel, som passer dig – helt op til 180o.

  En batteridreven, transportabel lampe er smart, da den let kan tages med overalt. En batteridreven, transportabel lampe med COB LED teknologi og en justerbarvinkel på 180o er en drømmelampe, da den kan give dig ordentligt arbejdslys i alle mulige situationer!

  • Giver dig et ekstra Kraftigt lys
  • Har en størrelse på 22 x 16 x 11 cm
  • Med justerbar vinkel på op til 180o
  • Batteridreven – 3D 1.5V LR20 batteri (ikke inkluderet)

  Lys du kan stole på

  Der er mange former for lamper, der er smarte, når du skal arbejde i mørke rum eller under dårligt oplyste forhold. Men denne transportabel og vipbare arbejdslampe er utvivlsomt lampen, der topper dem alle. Den giver et bredt og stærkt lys, i netop den retning du behøver!

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /