Transparent fix tape – 10×150 cm

Transparent fix tape - 10x150 cm

Transparent fix tape – 10×150 cm

99,00 kr.

Out of stock

99,00 kr.

Det siges, at gaffatape er svaret på alle problemer, men der er alligevel ikke noget som denne transparente Fix tape, der kan stoppe enhver lækage, uden at det kan ses! Tapen kan bruges på nærmest alle overflader uden at skade dem.

Status: Levering 3-5 hverdage ID: 302310 Kategorier: , , ,
Dag-til-dag levering
Billige fragtpriser
14 dages returret
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Denne tape er gennemsigtig og har en bredde på 10 centimeter og en længde på 150 cm. Siden mange huller og lækager er ret små, har du masser af overskydende tape tilovers, som du kan bruge senere.

Transparent fix tape gør alle til gør-det-selv-mænd

Vil du fikse hullet i vandslangen, sikre at fugt ikke trænger gennem dine vinduer, sørge for at ethvert rør i køkkenet eller badeværelset er tæt eller meget andet, er denne tape svaret på dine problemer.

Tapen gør det nemt for alle at fikse enhver form for utæthed på igen tid. Alt du skal gøre er blot at sætte et stykke på, dér hvor problemet er, og det blive tæt igen. Så er du også fri for at bruge en masse tid og ressourcer på problemer, som kan løses med det samme, når du har tapen ved hånden.

Designet til brug på alle overflader

Du kan bruge tapen sikkert på nærmest alle overflader – både forskellige former for metal, træ, glas, gummi, sten og meget mere. Tapen svækkes ikke af overfladen og ødelægger heller ikke fladen, hvis du fjerner den igen.

Fordi tapen er gennemsigtig, er den usynlig, med det samme du klistrer den fast. Det gør, at du kan tætne de forskellige lækager, uden at det efterlader tydelige mærker fra en mørk tape. Så skal du ikke tænke på at man kan se det, ikke engang på de meget lyse og gennemsigtige flader.

Det bedste af det hele er dog, at du kan bruge tapen på både tørre og våde overflader.

Til små og store utætheder

Selvom tapen ikke ser ud af meget, skal du ikke lade dig narre af det. Den er nemlig utrolig stærk, og kan klare såvel små som store revner på bare få sekunder og vil holde i lang tid.

Køb tapen til vores sædvanlige lave priser, og vær beredt på enhver situation.

Yderligere information

Vægt 0,200000 kg