Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Tøjstativ & bøjlestativ

læs mere nedenfor læs mere læs mindre Når pladsen er trang, garderoben omfattende eller indretningen minimalistisk, så er du garanteret på jagt efter et egnet tøjstativ, som du kan hænge dit tøj op på. Herunder finder du et stort udvalg af tøj- og bøjlestativer i forskellige design. Nogle af dem kan du med fordel kombinere – enten stilmæssigt eller flere farver. For sortimentet er varieret, så du kan finde det tøjstativ, der passer lige netop til din indretning og muligheder.

Tabel Liste

Sorter stigende

23 vare(r)

23 produkter

1-23 af 23 produkter

1

Om Tøjstativ & bøjlestativ

læs mere læs mindre

Skal bøjlestativet stå på loftet med vinterjakkerne, indtil de skal i brug igen, så er udseendet måske ikke lige så vigtigt, som hvor meget tøj, der kan hænge på stativet.
Hvis tøjstativet derimod skal være en del af indretningen og stå frit fremme, så skal både materialer, farve og design spille sammen med resten af dine møbler og ejendele. Ligeledes hvis du skal have det i et walk-in garderoben, må det gerne passe perfekt til de andre ting, du har.
Forskellige tøjstativer
Her på manillo.dk finder du mange forskellige tøj- og bøjlestativer. Her er nogle med hylder og nogle med hjul, og der er nogle uden, som bare er helt enkle. Sortimentet skifter hele tiden, så det følger med tidens trend.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter er du velkommen til at kontakte vores altid venlige kundeservice.

Please, wait...