Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Toilet golf

  Del

  zoom
  Toilet golf

  Tidsfordriv og underholdning under toiletbesøg har nået helt nye højder med dette spil, der sandsynligvis gør det besværligt for dig at finde på en mere original måde ellers at spille golf på! Hvad enten du er nybegynder eller professionel golfspiller, har du ingen undskyldning fremover for ikke at forbedre dit putt, da du vil være i stand til at spille golf selv mens du nyder komforten fra dit toiletbræt. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 199,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Tidsfordriv og underholdning under toiletbesøg har nået helt nye højder med dette spil, der sandsynligvis gør det besværligt for dig at finde på en mere original måde ellers at spille golf på! Hvad enten du er nybegynder eller professionel golfspiller, har du ingen undskyldning fremover for ikke at forbedre dit putt, da du vil være i stand til at spille golf selv mens du nyder komforten fra dit toiletbræt. Læs mere nedenfor.

  Enhver mand vil formentlig give os ret i, at de bedste idéer oftest opstår ude på et toilet, i løbet af de små fredelige øjeblikke væk fra al larm og støj (næsten da!), hvorfor toilet golf sættet er helt ideelt til at klare op og sortere ud i dine tanker, mens du skærper dine golfkundskaber og aldrig igen kommer til at kede dig på et toilet!

  Toilet golf er den perfekte gave til enhver lejlighed og en stor oplevelse for golf elskere og golfentusiaster

  Indhold
  1 x golfmåtte
  1 x golfkølle
  1 x grønt putting hul
  2 x bolde
  1 x ”Vil ikke forstyrres” skilt

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /