Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 131 gange

Tobi Platinum damprenser

  Del

  zoom
  Tobi Platinum damprenser
  Set 131 gange

  Trænger dit tøj til et pift, lige inden du tager det på? Stryg dit tøj flot og glat med den effektive Tobi Platinum tøjdamper, som uden tvivl vil imponere dig, når den øjeblikkeligt retter krøller og folder ud - uden brug af strygebræt. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 599,00

  Vejl. pris kr 999,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Trænger dit tøj til et pift, lige inden du tager det på? Stryg dit tøj flot og glat med den effektive Tobi Platinum tøjdamper, som uden tvivl vil imponere dig, når den øjeblikkeligt retter krøller og folder ud - uden brug af strygebræt. Læs videre nedenfor.

  Med damp føles dit tøj så godt som nyt
  Tobi Platinum er designet til effektivt at fjerne rynker på dit tøj med damp, ligesom hos et professionelt renseri, således at dit tøj føles så godt som nyt. Du kan gøre alle dine skjorter, kjoler, sengetøj og alt andet tekstil flot glat – også sarte stoffer som silke, chiffon og uld – mens det hænger på bøjlen, uden brug af strygebræt.

  Damperen er et fantastisk alternativ til et strygejern, fordi den ubesværet retter alle krøller, rynker og folder ud på din tekstiler, hvad enten det er en løs kjole, t-shirt, bluse, jeans og andet kraftigt stof eller sengetøj og tæppe, som du gerne øjeblikkeligt vil have gjort pæn.

  Nem og hurtig, ideel til travle liv
  I travle liv er tid værdifuld, derfor er Tobi Platinum udviklet til at spare dig tid! Tøjdamperen er 5 gange hurtigere end traditionel strygning med et traditionelt strygejern – på kun 30 sekunder fjerner den rynker fra dine tekstiler.

  Tobi Platinum yder imponerende resultater og er yderst nem at komme i gang med. Du kan stort set ignorere manualen og blot fylde beholderen med vand fra hanen, hvorefter du sætter stikket i en kontakt. En fuld tank svarer til 30 minutters damp.

  Den robuste mobile base har en stor kedel og understøtter en stabil stang med en beklædningsbøjle på toppen, så du let kan arbejde på dit krøllede tøj. Endvidere er Tobi Platinum udstyret med en speciel let, fleksibel og blød slange, som hjælper med at nå alle steder og som gør den oplagt, når møbler, tæpper og sengetøj trænger til rens med damp.

  Bemærk: Tobi platin er sikker på alle tekstiler og kan også hurtigt og gnidningsløst fjerne ubehagelig lugt fra tekstiler i din husstand ved hjælp CSF Technology.

  Funktioner
  850 ml vandtank
  Nem tænd/sluk-kontakt
  30 - 60 sekunder opstartstid
  30 - 40 minutter uafbrudt damp
  Automatisk slukning, når vandtanken er tom
  Komfortabel, gribevenligt håndtag
  Let, fleksibel og blødere slange
  Højdejusterbart, stærkere og mere stabil bøjle stang med forbedret bøjle
  Nemme hjul med god bevægelighed
  Metal Teflon Damp hoved
  1500 watt

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /