Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 737 gange

Terapeutisk siddepude

  Del

  zoom
  Terapeutisk siddepude
  Set 737 gange

  Denne terapeutiske og ergonomiske pude er specielt designet til dig, der sidder ned i lange perioder i løbet af en dag, hvad end det er på grund af arbejde, graviditet, motoriske problemer, hæmorider, sportsskader, indlæggelse, eller lign. Dens dognut-lignende form, med et hul i midten, lader den runde pude tilbyde dig ekstra komfort og afslappende støtte, fordi den fordeler din vægt og tilpasser sig din krops kontur. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 249,00

  Vejl. pris kr 349,00

  -29%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne terapeutiske og ergonomiske pude er specielt designet til dig, der sidder ned i lange perioder i løbet af en dag, hvad end det er på grund af arbejde, graviditet, motoriske problemer, hæmorider, sportsskader, indlæggelse, eller lign. Dens dognut-lignende form, med et hul i midten, lader den runde pude tilbyde dig ekstra komfort og afslappende støtte, fordi den fordeler din vægt og tilpasser sig din krops kontur. Læs mere nedenfor.

  Mange af os har før følt det, eller bøvler med det endnu. De dybe smerter i nederste del af ryggen og bagdelen efter at have siddet ved skrivebordet på kontoret hele dagen. I vores moderne samfund er det desværre tit og ofte nødvendigt, at vi sidder foran en computer i op til 8 timer af gangen, da mange erhverv kræver det af os. Og når du på forhånd lider af smerte, kan det være endnu mere pinefuldt at sidde ned i lang tid af gangen. Ikke at nævne direkte ulideligt, hvis du fornylig har haft en halebensskade, lider af ubehag fra hæmorider eller noget helt tredje og måske endda kronisk.

  Du kan med fordel investere i din bagdel og nyde den bløde og behagelige terapeutiske pude, uanset hvorhenne i landet du sidder. Puden er designet til at komme dig til undsætning, tage presset fra din bund og beskytte følsomme områder, samt lindre dine smerter. Puden aflaster effektivt smerter og tilvejebringer hurtigere heling af det smerteramte område.

  Sammensætningen af den terapeutiske pudes viskoelastiske skum tilpasser sig din krops kontur og aflaster dit halebensområde, mens du er i siddende position. Puden har en blød fløjlsagtig overflade, som er aftageligt og vaskbart.

  Puden er lille og bærbar, så du kan medbringe den over alt. Den er velegnet til daglig brug og glimrende til køreture, lange flyvninger, togture eller dage på kontoret.

  Specifikationer
  Materiale: 80% bomuld og 20 % polyester, samt viskoelastisk skum
  Dimensioner: Ca. 39 x 9 cm

  Diameter på hullet: 9 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /