Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 189 gange

Tætningslister til utætte vinduer

  Del

  zoom
  Tætningslister til utætte vinduer
  Set 189 gange

  Klaprende døre og vinduer kan afhjælpes med tætningslister til dine vinduer, såvel som hindring af træk, reducering af støj og støv indendørs. Undgå at den varme luft siver ud fra huset, og at kold luft udefra kommer ind og giver træk - tætningslisterne er en nem, fornuftig og økonomisk løsning til utætte vinduer. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 15,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Klaprende døre og vinduer kan afhjælpes med tætningslister til dine vinduer, såvel som hindring af træk, reducering af støj og støv indendørs. Undgå at den varme luft siver ud fra huset, og at kold luft udefra kommer ind og giver træk - tætningslisterne er en nem, fornuftig og økonomisk løsning til utætte vinduer. Læs videre nedenfor.

  Beskyt dit hjem mod træk
  Dør- og vindueskarme udsættes med tiden for slitage, og en oprindelig lille sprække kan med tiden blive stor med irriterende klapren til følge. Løsningen er en tætningsliste, der let monteres i karmen og sluttes helt tæt ved alle dine vinduer og døre, så støj bliver holdt ude og varmen inde.

  Tætningslister har stor betydning for dine udgifter til opvarmning, fordi træk fra vinduer og døre er uøkonomisk og hurtigt kan blive dyr affære, hvis de utætte vinduer dagligt lader varmen fra dit hjem slippe ud.

  Tætningslisterne består af 3 skum ruller, der er specielt designet til at beskytte døre og vinduer mod træk, mens de også forhindrer støj og støv udefra i at trænge ind. Derudover afhjælper listerne også klaprende døre og vinduer.

  Specifikationer
  Materiale: skum
  Dimensioner (i emballage): 9mm x 5,5 m.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /