Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 140 gange

Tægetang til hund og kat

  Del

  zoom
  Tægetang til hund og kat
  Set 140 gange

  Bare synet af den lille, tykke mide, der har boret sig ind i hundens eller kattens krop kan få det til at gyse i enhver hunde- eller katteejer. Med denne tægetang til hund og kat fjerner du nemt og smertefrit miden ved ondets rod – eller nærmere snudens spids. For flere informationer, se længere nede på siden. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 19,00

  Vejl. pris kr 29,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bare synet af den lille, tykke mide, der har boret sig ind i hundens eller kattens krop kan få det til at gyse i enhver hunde- eller katteejer. Med denne tægetang til hund og kat fjerner du nemt og smertefrit miden ved ondets rod – eller nærmere snudens spids. For flere informationer, se længere nede på siden.

  Skal du fjerne flåter fra din hund og kat, er det sikrest med en flåttang – eller tægetang, som det også kaldes. Det er vigtigt at fjerne flåter fra din hund eller kat, da dens bid kan overføre borrelia-bakterien, som kan udvikle sig til sygdommen borreliose. Hvilken kan have dødelig udgang. Men heldigvis langt fra, hver gang en flåt er på spil.

  Flåter eller tæger

  Der er forskel på tæger og flåter. Tæger er et plantesaftsugende insekt, mens flåter er en blodsugende spindler. Derfor er det altid flåter, der sidder på din hund eller kat. Fjern dem med denne tægetang.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /