Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Tægefjerner - til tæger og flåter

  Del

  zoom
  Tægefjerner - til tæger og flåter

  Tægefjerneren der fjerner tægen/flåten uden at presse den, hvilket mindsker risikoen for infektion. 2 forskellige størrelser, til store og små flåter/tæger.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 39,00

  -26%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Tægefjerneren der fjerner tægen/flåten uden at presse den, hvilket mindsker risikoen for infektion. 2 forskellige størrelser, til store og små flåter/tæger.  

  Er du så uheldig at blive bidt af en tæge/flåt er det vigtigste at få fjernet hele tægen uden at få trykket den eller efterladt hovedet under huden. På den måde mindsker du risikoen for at tægen/flåten frigiver spyt eller maveindhold ind i dit bidsår og giver infektioner.


  Tæger og flåter forveksles ofte, men der er forskel. Tæger har 6 ben og er stort set harmløse, mens flåter har 8 ben og ligner små edderkopper. Flåten lever af at suge blod fra større dyr, men kan også sætte sig på mennesker eller kæledyr. Hvis du færdes meget i skov og naturområder kan du risikere at blive bidt af flåten. Det er vigtigt at fjerne den med det samme fordi du kan være så uheldig at få Borrhelia eller TBE fra dens bid. Men fjerner du hele flåten hurtigt og uden at presse den mindsker du risikoen for de alvorlige gener.

  Derfor er det en god ide at have en tægefjerner ved hånden og tjekke både dig selv, børn og kæledyr for tæger og flåter efter en tur i skoven. 
  Tægefjerneren har facon som et brækjern og du kan nemt fjerne tægen hurtigt og smertefrit ved at sætte brækjernet ind under tægen/skovflåten og dreje den er par gange. På den måde løsnes hele tægens/flåtens krop og du får det hele med uden at dens krop bliver presset.

  Den er enkel at bruge og kan anvendes på mennesker, hunde, katte og heste. Der følger 2 størrelser med, en lille til små flåter/tæger og en lidt større til store tæger og flåter.

  2 størrelser
  Kan bruges til mennesker, hunde, katte, heste

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /