Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 409 gange

T1400 Myggefælde - insektdræber

  Del

  zoom
  T1400 Myggefælde - insektdræber
  Set 409 gange

  Myggefælde med strøm. Slut med den evige kamp mod umulige myg, der æder dig op mens du sover elller hygger på terrassen! Slip for diverse skadelige giftstoffer og kemikalier når du vil slippe for myg og andre insekter.  Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 149,00

  Vejl. pris kr 299,00

  -50%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Myggefælde med strøm. Slut med den evige kamp mod umulige myg, der æder dig op mens du sover elller hygger på terrassen! Slip for diverse skadelige giftstoffer og kemikalier når du vil slippe for myg og andre insekter. 

  Lampens UVA lys, er umodståeligt for alle nat aktive insekter. De vil søge direkte mod lyset, hvor de får et stød og omgående dør, uden at lide. De døde insekter ryger ned i bunden af lampen, hvor du nemt kan fjerne dem ved at pille bunden af og tømme den. Lampen kan bruges i soveværelset eller  terrassen ved at stille den på bordet eller hænge den i den monteret hank.

  Ønsker du at slå insekter ihjel indendørs, så hæng/stil myggefælden i åbningen af døren eller vinduet. På den måde kommer insekterne ikke ind i huset. Stil ikke lampen inde i selve rummet, da der ofte er andre lyskilder som insekterne kan blive tiltrukket af. De skal slås ihjel inden de kommer helt ind i huset. 
  Rigtig god sommer!

  Egenskaber:

  • 220V-240V ~ 50/60Hz
  • Måler: 27cm. i højden, 10 cm. i diameter. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /