Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 102 gange

T-shirt folder – Børn

  Del

  zoom
  T-shirt folder – Børn
  Set 102 gange

  Skift de gamle kedelige metoder ud med et moderne husmortrick, der i fælleskab med dine børn lader dig sammenfolde et utal af deres beklædningsdele i et hurtigt snuptag. Med denne T-shirt folder kan du nemt indføre gøremål til dine børn på en sjov måde, som vil give jer mere tid sammen som familie, mens pligterne bliver gjort. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 59,00

  -51%
  Køb 1 29,00 kr./stk.
  Køb 2 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skift de gamle kedelige metoder ud med et moderne husmortrick, der i fælleskab med dine børn lader dig sammenfolde et utal af deres beklædningsdele i et hurtigt snuptag. Med denne T-shirt folder kan du nemt indføre gøremål til dine børn på en sjov måde, som vil give jer mere tid sammen som familie, mens pligterne bliver gjort. Læs mere nedenfor.

  Selv børn kan nyde at lære om orden i hjemmet, når de med denne T-shirt folder får assistance til at folde deres tøj sammen og ligge det pænt på plads. Mor eller far skal blot demonstrere en enkelt gang, så ungerne fremover kan hygge sammen med jer om huspligterne, uden at stritte imod.

  Nemt og bekvemt er det! Denne folder er et fantastisk redskab til hurtig og perfekt foldning af trøjer, pullovers, T-shirts, kjoler, bukser, bluser, jakker, lagner og håndklæder, mv., ved udførelse af kun et par enkelte trin. Den vil hjælpe dig fremover med at holde garderobe og skuffer i dit hjem i orden, så du med andre ord sparer tid og kræfter på at folde børnenes tøj sammen, mens I alle får en hyggelig stund ud af det.

  Specifikationer
  Materiale: resistent plast
  Dimensioner, foldet: ca. 40 x 16,50 x 1 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /