Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 117 gange

Symaskine

  Del

  zoom
  Symaskine
  Set 117 gange

  Har du kreativitet i blodet, ønsker at blive bedre til at sy, eller mangler du blot en ny symaskine? Så er denne, lige hvad du står og mangler! Nu har du alle de nødvendige sting lige ved hånden, så du kan kreere de smukkeste ting. Læs mere om produktet

  Kr. 499,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Har du kreativitet i blodet, ønsker at blive bedre til at sy, eller mangler du blot en ny symaskine? Så er denne, lige hvad du står og mangler! Nu har du alle de nødvendige sting lige ved hånden, så du kan kreere de smukkeste ting.

  Denne lille symaskine er perfekt til at have stående derhjemme og kan nemt gemmes væk. Så du kan tage den frem, når du har brug for den.

  Perfekt til detaljer

  Symaskinen er let håndterbar og kan bruges af alle, lige meget hvor meget erfaring du har inden for syning. Du kan finde alle de nødvendige sting og indstille maskinen efter dine behov. Den kan sy dobbelt, baglæns og skære tråden efter endt syning.

  Fordi den er så lille og funktionel, er den specielt god til at sy de små detaljer, som ærmer og manchetter. Symaskinen har en skjult skuffe til det essentielle sytilbehør.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...