Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 183 gange

Sweat pads/No sweat pads - undgå sved under armene

  Del

  zoom
  Sweat pads/No sweat pads - undgå sved under armene
  Set 183 gange

  10 stk. sweat pads. Hold dig nedkølet og tør i armhulerne gennem hele dagen med de nye unisex sweat pads, der er en ideel erstatning for en almindelig deodorant, fordi der med disse ikke efterlades våde synlige svedpletter under dine arme, når du bliver udsat for høj temperatur eller højt stressniveau. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%
  Køb 1 59,00 kr./stk.
  Køb 2 55,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  10 stk. sweat pads. Hold dig nedkølet og tør i armhulerne gennem hele dagen med de nye unisex sweat pads, der er en ideel erstatning for en almindelig deodorant, fordi der med disse ikke efterlades våde synlige svedpletter under dine arme, når du bliver udsat for høj temperatur eller højt stressniveau. Læs videre nedenfor.

  Plet-fri gennem hele din dag
  For mange mennesker er en deodorant eller anti-perspirant ikke nok til at blive holdt tør gennem en hel dag, og for de fleste af os slet ikke på varme fugtige sommerdage eller i nervepirrende situationer i vores liv.

  Sweat pads er sved-beskyttende indlæg, der er specielt udviklet til at forhindre dig i at svede gennem i dit tøj i løbet af din dag, så du ikke skal bekymre dig om det er synligt for offentligheden, at du har det varmt eller at du er lidt nervøs.

  Med selvklæbende indlæg placeret i dit tøj, undgår du at svede gennem med tydelige pletter, når du føler dig varm eller nervøs, fordi indlæggene skaber en barriere, som absorberer al overskydende sved, så både du og dit tøj er godt beskyttet, og så du ikke skal bekymre dig om det er synligt for andre, at du sveder eller har synlige våde mærker.

  Du får 10 sweat pads i en pakke.

  • Fremstillet af cellulose
  • Ergonomisk klæbende design
  • Let at sætte på tøj
  • Hypoallergen, antibakteriel og lugtfri
  • Inkluderer 10 patches
  • Ca.dimensioner: 12 x 11 cm

  Nem 2-trins brugsvejledning
  Fjern blot klæbefolien fra puden og sæt puden direkte på dit tøj; den brede side af puden klæbes på indersiden af ærmet og den smalle side udvendigt på ærmet.

  Sweat pads kan nemt fjernes igen, når du er færdig med at bruge dem, uden at de ødelægger dit tøj. Ved finere tekstiler er det altid klogt at være lidt ekstra forsigtig, så du beskytter fibrene i dit tøj under fjernelse.

  Tip: Du kan klippe i dine sweatpads, for at tilpasse dem til din størrelse og dit tøj, uden at effekten går af.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /