Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Sunfold sammenfoldelige solbriller

  Del

  zoom
  Sunfold sammenfoldelige solbriller

  Hold den urban, cool stil med disse Sunfold sammenfoldelige solbriller. De er super praktiske og komfortable takket være deres sammenfoldelige stel og fleksible brillestænger. De er den perfekte følgesvend på grund af deres alsidighed og funktionalitet. Få flere informationer om Sunfold sammenfoldelige solbriller herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hold den urban, cool stil med disse Sunfold sammenfoldelige solbriller. De er super praktiske og komfortable takket være deres sammenfoldelige stel og fleksible brillestænger. De er den perfekte følgesvend på grund af deres alsidighed og funktionalitet. Få flere informationer om Sunfold sammenfoldelige solbriller herunder.

  Når ikke du har dine Sunfold sammenfoldelige solbriller på næsen, kan du placere dem på cykelstyret, håndleddet, paraplyen, rattet, ja, næsten hvor som helst. Det er supersmart til både sommer- og vinterbrug.

  Takket være den fleksible brillestang passer solbrillerne perfekt til de fleste og bliver siddende på selv under voldsomme bevægelser, som hvis du f.eks. tager et spil strandvolley mod vennerne.

  Solbriller med UV-beskyttelse

  Solbrillerne ser ikke kun godt ud og sidder perfekt, de beskytter naturligvis 100 % mod UV-stråler (UV400). De har solfilter i klasse 3, lystransmissionen er mellem 8 og 18 %, og lysblokering er mellem 82 og 92 %.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /