Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Summum Sommelier Elektrisk cocktailshaker

  Del

  zoom
  Summum Sommelier Elektrisk cocktailshaker

  Er du cocktailentusiast, eller kender du én, som er, som du vil overraske med en gave, der er helt unik, er denne elektriske cocktailshaker fra Summum Sommelier med sikkerhed blive et hit hos både dig og dine venner. Info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Er du cocktailentusiast, eller kender du én, som er, som du vil overraske med en gave, der er helt unik, er denne elektriske cocktailshaker fra Summum Sommelier med sikkerhed blive et hit hos både dig og dine venner. Info herunder.

  Denne elektriske shaker er lavet i plast og gør, at den ikke let kan gå i stykker, hvis den bliver tabt. Shakeren er batteridreven. Den bruger 3 AA-batterier, som sælges separat.

  Lav en drink på få sekunder

  Tilbered din og dine venners yndlingsdrink på ingen tid med denne elektriske cocktailshaker, der rører din drink automatisk, uden at du skal bruge nogen former for kræfter på at ryste drinken sammen.

  Alt du skal gøre er bare at trykke på aktiveringsknappen forneden på shakeren, og så kan du servere de lækreste drinks for alle dine gæster til fester eller andre hyggestunder.

  Shakeren er også den perfekte gaveidé til ham eller hende med hjemmebaren.

  Måler: 8.5 x 24 x 8.5 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /