Sugru – Form & Fix

Sugru - Form & Fix

Sugru – Form & Fix

89,00 kr.149,00 kr.

Out of stock

89,00 kr.149,00 kr.

Sugru – Form & Fix. Hvis du aldrig har hørt om Sugru, så er det på tide! Sugru er det ultimative gør-det-selv produkt, der gør det sjovt at reparere, lappe ting eller opfinde ting.

ID: 290131 Kategori:
Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Når du står med en pakke Sugru i hænderne, vil du strakt begynde at lede efter noget du kan lappe eller reparere – det gjorde vi i hvert faldSugru er et genialt portionsopdelt, multifunktionelt modulerbart limprodukt, der hæfter på stort set ALT og som kan klare ektreme temperaturer og tryk uden problemer. Sugru hærder på 24 timer, forbliver flexibel og stødabsorbrende. 

Eksempler på brug:Reparer hul i sko og gummistøvlerLav håndtag eller greb til skrikkepinde, gryder, grydelåg mm.Reparer dit ødelagte brillestelEr ledningen gået løs fra stikket på din macbook oplader? Intet problem at fixe med Sugru Gummidutterne under din køkkenmaskine er forsvundet! Lav nogle nye ud af SugruMangler du en knage til grydeskeerne eller til opvaskebørsten? Design dine egne og hæft dem direkte på fliserne…og vi kunne blive ved og ved og ved og ved…..Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan udrette med det geniale Sugru! 

Sugru er super nemt at bruge:1: Vask hænder2: Pak Sugru op3: Ælt det det i mellem fingrene i 10 sekunder4: Tilfør, tilpas og form Sugru på det ønskede sted (inden 30 minutter)5: Lad det lufttørre i 24 timer og wupti!  Detaljer:Pakning: Portionsopdelt / 5 gramVandfast efter hærdningTåler temperaturer: -50°C til +180°C (efter hærdning) Elektrisk isolerende.

Pakning og farver:

  • 3 pak – Multicolor: Farver: Hvid, sort og rød
  • 5 pak – Multicolor: Farver: Blå, gul, rød, sort, hvid
  • 8 pak – Multicolor – Farver: Blå, gul, rød, sort, hvid
  • 8 pak – Sort/Hvid – Farver: Hvid, Sort